Picursztorik

Ismétlés a tudás anyja...

Az első szösszenet ami kibukott anno belőlem, sok-sok kávé után

2014. november 30. - picursztorik

Miután az embert 2 óra alvás után visítva veri fel álmából a gyermek, hogy márpedig a pisi nem tűr halasztást, anya nevű szolga próbál a lehető leggyorsabban beszámítható állapotba kerülni és a segítségére sietni. Koordinációs problémák miatt megfejeli az ajtófélfát és átesik a villogó szirénázó kukásautón aminek okvetlen a gyerekágy 1 méteres körzetében kell éjszakázni. Ezek után fél kézzel tarja a bilin a gyereket másik kézzel egy pokrócot szorít a -mai naptól elem nélkül üzemelő- kukáskocsira, hogy ne lármázzon fel mindenkit.

Majd a csemete közli, hogy ha már így fenn van inna is. Anya behozza az ásványvizes palackot és a bilit színültig megtölti ásványvízzel, a szomjazó gyermeknek pedig átnyújtja az üres poharat. Kb ez volt a holtpont. Miután korrigálta ezt az apró bakit, anya a gondosan kitaposott ösvényen próbált visszajutni az ágyhoz, de hiba csúszott a mátrixba mert kinőtt a földből egy lego-űrállomás amit sikerült porig rombolni. A NASA majd kiszámlázza, remélem fűtés szezonban.. Abban a két órában amit viszont háborítatlanul átaludhattam Axl Rose felhívott a színpadra miközben a Don't cry-t énekelte Kecskemét főterén.. Szóval milyen eső? Milyen hétfő? Milyen fáradtság???

Szép hetet mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://picursztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr636945375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása